En mann som sitter på en gressklipper og yter Aurskog Bygg & Renhold vaktmestertjenester.

Om oss

Siden oppstarten har Aurskog Bygg & Renhold opplevd en god utvikling, drevet frem av organisk vekst og en sann lidenskap for vår virksomhet. Vi er stolte av å ha samlet et lag av dedikerte medarbeidere, som alle deler et felles mål: å levere tjenester av ypperste kvalitet til en god pris. Dette er ikke bare et løfte til våre kunder; det er selve grunnlaget i alt vi gjør.

Hos Aurskog Bygg & Renhold er vi overbeviste om at nøkkelen til suksess ligger i en åpen og ærlig dialog med våre kunder, og vi tilpasser våre løsninger til hver enkelt kundes unike behov. Ved god kundekontakt og oppfølging sikrer vi at alle detaljer blir ivaretatt, og vi legger sterk vekt på grundig kvalitetssikring og dokumentasjon av arbeidet som utføres. Vi tror fast på at godt renhold og solid håndverk ikke bare er en investering i fysiske omgivelser, men også i menneskers velvære og trivsel. 

Fra små, private oppdrag til store, kommersielle prosjekter – vår portefølje vitner om bredden i vår ekspertise og vår evne til å levere konsekvent høy kvalitet. Enten det dreier seg om daglig renhold, spesialrengjøring, eller byggeprosjekter, står vårt dyktige team alltid klar til å møte dine behov med profesjonalitet og engasjement.

Hva tilbyr vi?

Våre tjenester

I hjertet av Aurskog Bygg & Renhold ligger en genuin lidenskap for å hjelpe andre. Derfor tilbyr vi en rekke renholds- og vaktmestertjenester slik at vi kan hjelpe til med stort og smått. Uansett om det gjelder din private bolig, hyttedrømmen, borettslaget du er en del av, eller din næringseiendom.

Privat renhold

Renhold for bedrift

En mann som kjører på en Gartnertjenester gressklipper i hagen av Aurskog Bygg & Renhold.

Andre tjenester

Vi har anbefalt Aurskog Bygg & Renhold til alle våre kunder på flyttevask i over 15 år

— Stian Berglund, Privatmegleren

ColliCare er godt fornøyd med jobben som utføres av Aurskog Bygg & Renhold!"

— Jon Marsteintrædet, ColliCare

Våre medarbeidere

Bodil Drøverud

Daglig leder

Ole Petter Antonsen

Innehaver

Gro Anita Hansen

Renholder

Ida Marie Antonsen

Renholder

Linda Therese Vestli

Renholder

Karolina Dabrowska

Renholder

Gintare Ramanauskiene

Renholder

Beate Teply

Renholder

Roar Antonsen

Konsulent